Alltid på väg - Always on the move

Äntligen framme vid havet och värmen!

4 av 5 i Team Sweden valde att doppa sig i Adriatiska havet. Den 5:e dokumenterade…

Nästan två veckor efter start hade vi fått nog av regn och rusk. Skönt att då vara framme vid Adriatiska havet, kunna bada och sitta ute både till frukost och middag.

Lämnade Österrike via Loibl-tunneln på 1000 meters höjd. Stannade två nätter i Postojna för att besöka grottan. Fortsatte in i Kroatien och kom via krokiga vägar ner till Rieka och havet. Vidare söderut längs vacker kust – och så här års ganska lugna vägar – till den lilla kusthålan Prizna. Därifrån färjan över till ön Pag och därifrån till Autocamp Skovrdara på öns västsida. Det blev in alles två etapper på totalt 35 mil.

 

 

Kategorier: Kroatien 2017

Tre pärlor i Dalmatien » « And our twelwe points goes to Slovenia!

4 Kommentarer

 1. Gisela und Peter

  14 maj, 2017 — 09:47

  Oh, das ist schön, die gesamte Küste bis Dubrovnik ist wirklich sehenswert. Ihr habt es ja in unserem Blog gesehen und in Sukosan, unterhalb von Zadar, da haben wir 1988 sogar in der Kirche geheiratet. Wenn es weiterhin nicht so voll auf den Straßen ist, dann könnt ihr bestimmt auch dort auf dem Platz mit free-Wifi stehen. Falls ihr wirklich in Sukosan eine längere Pause machen wollt, fragt nach Zlatko Bozicevic und richtet herzliche Grüße aus. Er ist ein wirklich feiner Kerl.
  Und ihr habt endlich Sonne, wie schön! Viele Spaß wünschen Peter und Gisela

  • Peter Krejci

   17 maj, 2017 — 21:37

   Haben leider Sukosan hinter uns… Und jetzt gibt es Probleme die wir nicht lösen können direkt: Montenegro und Albanien haben angst ;-)) von Panna… und unserem freunde haben keine Grüne karte für den camper… Sonst is alles sehr gut!!!

 2. Lasse Westberg

  13 maj, 2017 — 11:18

  På väg till det årliga evenemanget AIK-ÖSK tillsammans med Anders Elghorn upptäcker jag att jag inte kopplat in att automatiskt följa er odyssé. Läste ikapp nu på tåget och man blir ju sugen. Bra längd och innehåll. Men hinner ni hem till badvakteriet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Copyright © 2018 Alltid på väg – Always on the move

Tema av Anders NorenUpp ↑