Säger som vännen LW: Nu har vi snart gett www ett eget ansikte!

Säger som vännen LW: Nu har vi snart gett www ett eget ansikte!

Skulle natta, men kunde inte låta bli att kolla statistiken. Helt plötsligt hade vi fått två klick på bloggen från Libanon!

Det tycker lilla jag är löjligt stort. Hur många svenska bloggare har läsare i Libanon? Och vad kan detta inte leda till i form av uppmärksamhet och intäkter i framtiden? Jag är skakad som en Bond-drink.

Någon kommer att påstå att drinken ska vara rörd – och i så fall kan jag vara det också. STÖRD är jag över det faktum att ingen jävla islänning läser bloggen! OM så vore fallet skulle jag utan att ljuga kunna påstå att vi har lagt hela Norden för våra tangenter.

Jag älskar Island. Jag hatar Island. I love Iceland. I hate Iceland. Islänningar är dumma i huvet…

Nu var det väl fan om ingen islänning skulle vakna, eller?