Alltid på väg - Always on the move

Tack för rekordet!

Natten till onsdag slog vi rekord med 200 klick under ett och samma dygn. Jag blir gråtfärdig och tacksam. Kul…är bara ett billigt ord men jag tycker det och ska därför skärpa mig och skriva/rapportera oftare…

Än en gång: tack till alla som slog rekordet!

Med en kvart kvar slogs rekordet.

Med en kvart kvar slogs rekordet.

Kategorier: Första FrihetsFärden

En vanlig ovanlig vardag i vårt nya liv » « 100:e inlägget skapar rekord?

1 Kommentar

  1. Grattis, Peter! Och nu ska jag följa dig bättre. Jag missade tyvärr när ni passerade Costa de la Luz, där ju jag är väl hemmastadd. Jag har kollat tillbaka på inläggen och ni verkar ha passerat där ganska fort, efter det mindre lyckade besöket i San Lucar de Barrameda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2018 Alltid på väg – Always on the move

Tema av Anders NorenUpp ↑