Från stranden ser jag två vattenskotrar som jagar eller följer något som jag tror vara en delfin. Detta något ser sedan ut att vara ett Loch Ness-odjur med stort huvud på en lång hals, men det är bara den nya (?) vattensporten Flyboard.

Vad i glödheta är det jag ser där ute i vattnet?

Vad i glödheta är det jag ser där ute i vattnet?

image

image

image

Svar: Det var bara en kille som stod i de här kängorna...

Svar: Det var bara en kille som stod i de här kängorna…

... som var kopplade till vattenutblåset från en vattenskoter via en lång slang. Trycket från utblåset lyfte killen som kunde utföra surfliknande rörelser och hoppa upp och ner i vattnet som en delfin. Jag hade aldrig sett det tidigare, men killen påstod att den nya vattensporten Flyboard  fanns i flera länder.

… som var kopplade till vattenutblåset från en vattenskoter via en lång slang. Trycket från utblåset lyfte killen som kunde utföra surfliknande rörelser och hoppa upp och ner i vattnet som en delfin. Jag hade aldrig sett det tidigare, men killen påstod att den nya vattensporten Flyboard fanns i flera länder.