Alltid på väg - Always on the move

Test av karta

Jag gillar kartor. Och jag tror de underlättar om du läser om en resa eller platser där jag aldrig varit. Så nu testar jag att publicera en karta över måndagens etapp, 22 ynka mil mellan danska Grenå och Varde i mestadels hård vind och regn.

Testkarta. Hoppas den här kartan är läslig. Då kommer vi att anväönda metoden för framtida etappbeskrivningar. Datanördarna har lärt mig att trycka på båda av-knapparna (den lilla runda nedtill på framsidan och knappen uppe på kanten). Då skapasen bild som automatiskt hamnar i ditt bildarkiv!

Testkarta. Hoppas den här kartan är läslig. Då kommer vi att använda metoden för framtida etappbeskrivningar. Datanördarna har lärt mig att trycka på båda av-knapparna (den lilla runda nedtill på framsidan och knappen uppe på kanten). Då skapas en bild som automatiskt hamnar i ditt bildarkiv!

Kategorier: Första FrihetsFärden

En magisk känsla » « Nattlig fördel med storm

2 Kommentarer

  1. Mera kartor, Peter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Copyright © 2018 Alltid på väg – Always on the move

Tema av Anders NorenUpp ↑